Jumaat, 15 Jun 2012


Pengguna Broadband YES, Masuk Sini! Tawaran Hebat

Modem Broadband YES RM 100 (Max speed 2.4MBps)

SET 1 RM100(modem)+ RM150(untuk 50 akaun sebulan)Free 10 akauan=RM250 jumlah perlu di bayar sekali sahaja.

Setiap Satu akaun ada RM9 ringgit,Beli 50 akaun,50 akaun kali dengan 9ringgit dapat RM450ringgit,di beri 15GB sebulan,jumlah sebenarnya rm450 ringgit tapi perlu bayar kat saya rm 250 sahaja,untung RM200.sesuai utk website-website biasa sahaja seperti fb,google dan sebagainya yang tak boleh seperti website youtube sebab nanti cepat duit habis…

SET 2 RM100(modem)+RM300(utk150 akaun sebulan)Free 20 akaun=RM400 jumlah perlu di bayar sekali sahaja

Setiap Satu akaun ada RM9 ringgit,Beli 150 akaun,150 akaun kali dengan 9ringgit dapat RM 1350 satu ribu tiga ratus lima puluh ringgit,diberi 45GB sebulan,jumlah sebenarnya rm1350 ringgit tapi perlu bayar kat saya rm400 sahaja,untung RM950 untung.Sesuai untuk semua wesite-website….paling terbaik

SET 3 RM100(modem)+RM500(utk 300 akaun sebulan)Free 20 akaun=RM600 jumlah perlu di bayar sekali sahaja
Setiap Satu akaun ada RM9 ringgit,Beli 300 akaun,300 akaun kali dengan 9ringgit dapat RM 2700 dua ribu tujuh ratus,diberi 90GB sebulan,jumlah sebenar rm2700 ringgit tapi perlu bayar kat saya rm 600 sahaja,untung RM2100.

Set ni dalam proses tak siap lagi kalau dah siap nanti akan di beritahu SET 4 RM100(modem)+RM600(utk 1000 akaun sebulan)=RM700 jumlah perlu di bayar sekali sahaja

Di sini saya terangkan cara bagaimana hendak mengunakannya:-

Saya bagi contoh kalau ambil set 1 50 akaun sebulan dapat 15GB,dalam sebulan jangan habiskan 50 akaun tu,sebab kalau tuan puan habiskan akaun tu,nanti tuan puan kena beli lagi 50 akaun kat saya ,kalau tuan puan x habiskan 50 akaun dalam bulan tu, bulan kedua akaun tuan puan kan jadi 50 akaun balik,sama dengan 15GB akan jadi 15GB balik utk bulan yang kedua dan seterusnya.

masuk di sini akaun pertama yang tuan puan pakai tu dah habis rm9 ringgit,tuan puan akan ke akaun dua rm9 ringgit dah habis ke akaun tiga dan seterusnya…akaun tu nanti boleh pakai balik untuk bulan kedua…pastikan area tuan puan ada line YES

Di sini saya nak ingatkan 50 akaun tu tak mestinya 50 akaun boleh....xboleh pakai 5 atau 10 akaun tak boleh pakai,sebab tu saya bagi free akaun setiap set….

Duit tak akan di pulangkan selepas setuju dengan syarat2 yang di beri…

kalau dah ada  broadband yes,beli akaun jer la...EN boleh tgok set yg mana EN minat ok.bayar sekali jer....xpayah dh bayar bulan2...

Kalau tuan puan xfaham boleh tinggalkan no fon nanti saya hubungi tuan puan,terima kasih.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan